Hoppa till innehåll

Fyrklubbscupen

Sala Fotoklubb var nu för första gången med i fyrklubbscupen och den 22 april hade vi redovisning i Gävle av våra inlämnade bilder. Vi var fyra klubbar som deltog och tävlade i tre klasser. Två av klasserna hade valfritt tema och en hade tema ”Öga/ögon” och juryn skulle nu säga sitt. Det var den mycket kunnige filmaren och fotografen Dieter Stöpfgeshoff som hade tagit sig tid att gå igenom 40 bilder i varje klass. Han hade lagt ner ett stort jobb på bedömningarna och vi fick både beröm och konstruktiv kritik. Komposition, titel, motiv, samstämmighet med temat – ja, det är mycket att tänka på! Trots att Sala Fotoklubb kammade hem flera fina placeringar, slutade vi trea i samtliga klasser och också trea totalt. Det blev en mycket trevlig dag där vi fick träffa många andra fotografer från andra klubbar och det är snart dags för oss att börja fundera på vilka motiv vi ska välja till nästa fyrklubbscup!

Publicerat i2017