Hoppa till innehåll

Månad: juni 2017

Sommarutställning på Sätra Brunn

Då har vi haft årets vernissage för våran utställning på Sätra Brunn. Liksom tidigare år finns våra bilder att beskåda vid Broarnes Café. Fram till den 18/6 har vi en gemensam utställning och därefter har två fotografer i taget varsin utställning under tre veckor. Schemat finns under ”Aktuellt” här på sidan. Så varför inte åka och titta på våra bilder och kanske ta en fika. Utställningen och Cafét har öppet fredagar till söndagar mellan 9–17. Välkomna!sätrabrunn-klubb

Kulturnatta 2017

Årets upplaga av Kulturnatta ägde rum den 6 maj och Sala Fotoklubb var på plats precis som tidigare år! Besökarna till våra skärmar i biblioteketsfoaljé kunde beundra landskap, porträtt, makro, både svartvitt och i färg, olika stilar och uttryck, och vi hade möjlighet att berätta vilka vi var och vad vi gjorde i klubben. Det blev en trevlig dag och förhoppningsvis blir det fler år!

Kulturnatta 17 MÖ

Kulturnatta 17 MÖ2

Foto: Mikael Östmark

Fyrklubbscupen

Sala Fotoklubb var nu för första gången med i fyrklubbscupen och den 22 april hade vi redovisning i Gävle av våra inlämnade bilder. Vi var fyra klubbar som deltog och tävlade i tre klasser. Två av klasserna hade valfritt tema och en hade tema ”Öga/ögon” och juryn skulle nu säga sitt. Det var den mycket kunnige filmaren och fotografen Dieter Stöpfgeshoff som hade tagit sig tid att gå igenom 40 bilder i varje klass. Han hade lagt ner ett stort jobb på bedömningarna och vi fick både beröm och konstruktiv kritik. Komposition, titel, motiv, samstämmighet med temat – ja, det är mycket att tänka på! Trots att Sala Fotoklubb kammade hem flera fina placeringar, slutade vi trea i samtliga klasser och också trea totalt. Det blev en mycket trevlig dag där vi fick träffa många andra fotografer från andra klubbar och det är snart dags för oss att börja fundera på vilka motiv vi ska välja till nästa fyrklubbscup!