Hoppa till innehåll

Bli medlem

Vill du bli medlem i Sala Fotoklubb?

Det spelar ingen roll vilken typ av kamera du har eller vilka kunskaper du har, alla är välkomna!

Vi träffas på medlemsmöten en gång i månaden under september – maj den andra onsdagen i månaden kl 18.30 – 21.00.

De utflykter vi har annonseras på vår hemsida och vår officiella hemsida. Ibland har vi en utflykt i stället för månadsmöte och då annonseras det också här på hemsidan och på vår officiella facebooksida.

På våra klubbmöten har vi egna bildvisningar eller gäster, diskuterar allt från kommande utställningar och utflykter till rena teknikfrågor. Vanliga programpunkter är: månadens tema, rawfils-redigering, bildkritik, månadens fotopryl och en trevlig fikastund. Det är också ett tillfälle att hjälpa varandra med tips och råd. Framförallt har vi väldigt roligt tillsammans!

Det går bra att besöka oss på ett medlemsmöte innan du bestämmer dig för om du vill bli medlem. Vill du ha mer information så skicka ett mejl till info@salafotoklubb.com du kan även ringa ordföranden Sanna Eriksson på 0739-88 36 86

Om det är något du är intresserad av hör av dig så skall vi göra vårt bästa för att få med det i kommande program.

Medlemsavgiften (vuxna: 250 kr, ungdom upp till 20 år: 125 kr) betalas in senast sista mars på bg 287-4097. Som betalande medlem får du tillgång till vår interna FB-grupp med med mer information om vår verksamhet.

Sala Fotoklubb är medlem i Riksförbundet Svensk Fotografi 

och vi samarbetar med kulturens, studieförbundet för kulturutövare