Hoppa till innehåll

Året som gått: 2015

2015, ett nytt år till ända. Vi har ställt ut våra foton i Blå Salen på biblioteket under Kulturnatta och vi var också delaktiga i Salamässan i höstas. Klubben har växt så det knakar – många nya medlemmar har hittat hit, vilket är jätteroligt! På Broarnes Café i Sätra Brunn hade vi vår årliga utställning i somras med olika fotografer från klubben, alla med sina egna teman. På månadsmötena har vi gått igenom allt från blixtteknik till mörkerrum, haft givande diskussioner om kamerateknik, planerat kommande händelser och visat bilder för varandra. Vi har haft besök av fotografen Jonathan Stenvall som berättat om sitt fotointresse och visat bilder av fåglar och natur och i december fick vi lyssna på föredrag av Björn Carlander och Anna Samuelsson som visade bilder från grottor och gruvor och berättade om de speciella förutsättningar som råder vid underjordsfotografering. Vi har hunnit med två fotoutflykter, en i bruksmiljö och en till Fiby urskog. De klubbcuper (vår och höst) som har varit under året har gått mycket bra för Sala Fotoklubbs del. Tack för ett mycket givande och intressant år! 2016 kommer bli minst lika spännande!

Publicerat i2016