Hoppa till innehåll

Året som gått: 2018

Det har varit ett händelserikt år! Vi har övat på bildkritik och fått veta mer om hur man startar ett fotoföretag. Vårutflykten gick upp till Klackbergs fina gruvmiljöer. Fotostafetter, bildkollage i Photoshop och montering av bilder är annat som vi har gått igenom under året. Hela sommaren har vi haft en uppskattad fotoutställning vid Sätra Brunn. Vi har tävlat med andra klubbar i Söderfors och dessutom haft en fotoutställning på Kulturnatta. Under årets sista möte gick vi bland annat igenom mer om vad man kan tänka på vid köp av stativ och hur man bäst använder sig av dem vid fotografering med långa slutartider. Vi var dessutom ute och fotade i vintermörkret och det blev många intressanta bilder att visa efteråt! Nu ser vi fram emot ett 2019 fyllt av fotografering, nya kunskaper och både gamla och nya medlemmar på mötena.

Publicerat i2018