Skip to content

Aktuellt

Sommaräng hos MB 10 juli 1 för webb

Kommande aktiviteter 2020

Den 17 oktober ordnas en fotoutflykt till Skekarsbotornet (vid Dalälven nära Tärnsjö. Samling kl 15. 

För de senaste uppgifterna om klockslag mm gå in på klubbens facebook-sida. Den uppdateras oftare än denna sida. Vid otjänlig väderlek eller ändrade myndighetsföreskrifter kan mötena komma ställas in eller flyttas.

Aktiviteter som vi haft 2020

I år är det en annan tid så vi har gjort uppehåll med de traditionella medlemsmötena. Vi har redan haft ett medlemsmöte/fotopromenad i stadsparken. Under resten av våren och sommaren planeras följande aktiviteter.

22 april: Medlemsmöte via videotjänsten Zoom. Bl.a. redovisning av vårens fotostafett. Man kan delta med hjälp av sin mobil eller dator. Inbjudan med länk har skickats ut i e-post till medlemmarna.

13 maj: Medlemsmöte med tema makrofotografering. Vi träffas vid Sala silvergruva Christinaschaktet. Anders Ehrlemark inleder med kort genomgång om grunderna och vilken utrustning man behöver. Tips mobiltelefonens kamera är ett bra alternativ för närbilder.

13 juni: Fotoutflykt till Östa vid Färnebofjärden. Samling vid Ingbo källor där det finns möjlighet att fotografera den spännande kallkällan som rinner fram i en trollskog. I området brukar också Jungfru Marie nycklar blomma. Sedan fortsätter vi ut till Östahalvön med vackra sandstränder och knotiga tallar. Avslutning med korvgrillning vid någon av grillplatserna.

2 augusti: Fotoutflykt till Sätra brunn med möjlighet att fotografera de vackra och historiska miljöerna där (både ute och inne). Samling vid brunnshuset kl 14. Ta med egen fika och gärna någon bekant/fotointresserad.

16 augusti: Fotoutflykt till Blå grottan vid Klackberg utanför Norberg.

Clubcupen

Den 23 september redovisades resultatet av Clubcupen på Sätra brunn.

Normalt träffas vi på våra medlemsmöten andra onsdagen i månaden, september- maj. Se schema nedan eller vår facebook-sida, Sala fotoklubb.
Dessutom anordnar vi fotoutflykter, utställningar och annat trevligt. Välkommen!

OBSERVERA ORDINARIE MÖTEN PÅ TÄLJSTENEN INSTÄLLDA TILLS VIDARE.
Om inget annat anges är vi på Täljstenen, bakom biblioteket, kl. 18:30-21.00

taljstenen

info@salafotoklubb.com