Skip to content

Date archive for: april 2018

4-klubbs-tävlingen i Söderfors

Idag söndag 22:a april var vi på redovisning av resultatet i 2018 års 4-klubbstävling mellan Folkare Fotoklubb, Gävle Fotoklubb, Söderfors Fotoklubb och Sala Fotoklubb. Vi samlades i Tierp och det var Söderfors Fotoklubb som höll i redovisningen. Det bjöds på många fina bilder, god mat och fika och trevliga möten med andra klubbmedlemmar. För Sala Fotoklubbs del så blev det flera framstående placeringar, men samtidigt även en del att jobba på inför kommande tävlingar. Å andra sidan så är det så otroligt svårt att tävla i fotografi som är så subjektivt och bilder hamnar olika bra i olika tävlingar.

Domarna i denna tävling hette Peter Lundgren och Erik Lundberg. Båda två kom från Östhammars Fotoklubb och har fotograferat i många år. Vi i Sala Fotoklubb kom på tredje plats i Svart/vita-klassen med temat “Geometri”, tredje plats i Färg-klassen och andra plats i Digitala klassen.

Mer detaljerade resultatlistor kommer att delges klubbmedlemmar framöver.”

Söderfors1 Söderfors2 söderfors3 söderfors4 söderfors5 söderfors6

Lyckad utställning på Kulturnatta

Många besökare passade på att titta på  Sala fotoklubbs utställning i bibliotekets foajé på Kulturnatta den 21 april. Klubbens medlemmar hade bidragit med foton på både djur och natur, porträtt, macro och dessutom en belyst miniatyrbild på ett staffli.

Kulturnatta1-18 Kulturnatta2-18 Kulturnatta3-18 Kulturnatta4-18